NEED IT! Met dit dekbedovertrek is jouw bff toch nog dichtbij

Foto: beautify.nl

Wie je het hardste mist nu je in je kot zit opgesloten? De persoon die je als je bloedeigen zus beschouwt en waarmee je bovendien 24/7 samen kunt zijn: je best friend! Maar er is één groot probleem: jullie wonen niet onder hetzelfde dak... Wanneer je moederziel alleen in je bed ligt - huilbui included - dringt dat gemis pas echt door. Dit hebbeding komt dan ook meer dan ooit van pas!

Heb jij een best friend die de wereld voor jou betekent? Dan wordt het tijd om het bed met hem/haar te delen! Niet letterlijk, natuurlijk! Maar met dit dekbed kom je in de buurt... want hierdoor is je bestie ook 's nachts - en dus zonder internet - dicht bij jou! Mooie dromen verzekerd!

En nee, de selfie waarmee je het dekbed laat bedrukken hoeft heus niet instawaardig te zijn. We kunnen wel wat positieve vibes gebruiken... Door een uitermate lelijke foto van je best friend te kiezen, wordt een lachbui jouw nieuwe avondritueel. Mocht je er 100% zeker van willen zijn dat jouw bff jou ook niet vergeet, kan je het natuurlijk ook cadeau geven! 

Iedereen kan zijn slag slaan, want het dekbed is er in alle maten: van éénpersoonsbed, tot twijfelaar en dubbelbed. Voor een prachtexemplaar van Shelfies moet je wel 110,91 euro of meer bij elkaar sprokkelen... Maar zeg nu zelf: de aanwezigheid van jouw bff is dat toch echt wel waard!?

Wanneer je het toch net een tikkeltje subtieler wil aanpakken, kan je natuurlijk ook altijd voor een T-shirt gaan! Die kan je zelfs dag en nacht dragen, zalig toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Billy Magnussen (@billymagnussen) op

Door Amber Comhaire