Lockdown-vreugde! Eva Daeleman is in verwachting van haar eerste kindje

Foto: Photonews

Lockdown of niet, Eva Daeleman zit op een roze wolk! De voormalige MNM-radiopresentatrice is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze bekend op Instagram. En ze deelt meteen het geslacht van haar boeleke mee ook.

Niet alleen het prachtige weer kleurt onze Instagramfeed, ook de vrolijke foto van Eva Daeleman, haar man Stijn Heymans en – niet te vergeten – de mopshond Olav maakt ons ontzettend blij. De voormalige radiopresentatrice houdt op de foto een afdruk van een echografie vast, waarmee ze aangeeft dat ze een eerste kindje verwacht!

‘Vrolijk nieuws vanuit ons kot: babygirl is growing! Deze herfst breidt ons gezin uit! En uit puur enthousiasme hou ik de echo ondersteboven’, staat er onder de foto te lezen. Daarmee laten Eva en Stijn ons ook meteen weten dat ze een meisje verwachten, in het najaar.

 

‘DIT LAAT LITTEKENS NA’

Eerder dit jaar namen Stijn en Eva nog een podcast op waarin ze openhartig vertellen over hun miskraam. Het koppel vond dat er nog niet genoeg over het onderwerp gepraat werd “We waren net geen twaalf weken zwanger, dit laat littekens na”, liet Eva toen weten. Wie de volledige podcast wil beluisteren, kan dat hier.

Door Tiffany Roggeman